Lezingen. Waarom ik?

Is dat wat, word ik ineens aanbevolen om weer lezingen te komen geven. Erg sympathiek natuurlijk, maar de kernvraag is waarom?

Is het omdat ik voldoe aan de competenties die iemand zoekt? Is het omdat ik net even anders ben dan anderen? Of is het omdat ik altijd ga voor een resultaat langs creatieve wegen?

Tja, zeg het maar. Ik weet niet wat de drijfveer is geweest om juist mijn naam te noemen. Je zoekt waanzinnige tips & tricks. Ik vind zelf mijn tips en tricks niet waanzinnig. Het gekke is dat anderen dat wel vinden. Komt dat dan omdat ik het kopende brein als uitgangspunt neem of omdat ik de praktijk van alle dag koppel aan de laatste wetenschappelijke inzichten. Vertel het me maar.

Vaak krijg ik de vraag om de mensen van hun stoel af te blazen. Dat lijkt me geen goed idee. Waar moeten ze dan twee uur lang zitten? Daarnaast is het niet aan te bevelen om zo’n grote ventilator mee te nemen dat daardoor alle milieu reddende activiteiten teniet worden gedaan. Nee, ik kies liever voor een stevige goed onderbouwde inhoud en dat de mensen door het herkennen, de zelfspot en de relativerende humor van hun stoel af vallen, zich herpakken en er vervolgens vol enthousiasme op rechtop gaan zitten om met enthousiasme en vernieuwde inzichten hun potentiële klanten te bellen.

Oh, ik kan jou natuurlijk zelf gaan bellen om je te enthousiasmeren over mijn lezingen en trainingen. Dan kan ik gelijk laten horen hoe ik mijn acquisitie doe, maar dan moet ik tegelijkertijd mijn angst voor de afwijzing overwinnen. :- )

Iets waar trouwens veel verkopers last van hebben. Hoe je dat oplost is een belangrijk onderdeel van wat deelnemers leren in mijn trainingen en lezingen. Het gaat naast de juiste vaardigheden ook over hoe je lef en moed ontwikkelt om met lol en plezier juist die dingen te doen die je helpen om net die deal of dat schakelmoment in je gesprek tot een goed einde te brengen. Sales is, hoe je er ook naar kijkt, vooral een Mental Game met veel uitdagende momenten vol onzekerheid en dilemma’s.

Mocht je mij eerst willen bellen voor een lezing of een webinar voor ik jou bel, dan ben ik bereikbaar op 0615451116. Mocht je onverhoopt bel angst hebben, dan kun je stiekem de open verkooptraining BrainBoost NeuroSales brochure downloaden en lezen wat ik te bieden heb op het gebied van het ontwikkelen van daadkracht, lef en leiderschap in sales. De artikelen in mijn blog geven daarnaast goed weer over welke onderwerpen ik graag iets deel.

Het lijkt me echt leuk om je een keer te ontmoeten. Mocht je me willen aanbevelen naar aanleiding van een gevolgde open verkooptraining of lezing? Dan kan dat via deze link